Bestyrelse

SAVNS BESTYRELSE

Bestyrelsen er vedtaget december 2017 og består af 5 medlemmer. Forpersonen blev udpeget af den tidligere forperson; Lone Dybkjær.

Forperson: Lennart Ricard

Fhv. advokat med møderet for Højesteret. Forperson for bestyrelsen i Kunda Kursachsen Fonden og Den Hirschsprungske Samling. Medlem af bestyrelsen for Det Danske Kulturinstitut, Bjarne Jensens Fond, samt Fugleværnsfonden. Medlem af repræsentantskabet for Gigtforeningen. Tidligere forperson for Statens Musikråd (1995-99) og bestyrelsesmedlem ved Kofoeds Skole som budget- og regnskabsansvarlig. Medlem af kredsbestyrelsen for Advokatsamfundets 1. kreds 1986-92, næstformand fra 1990. Medlem af repræsentantskabet for DJØF til 1997.

 

Næstforperson:  William Rentzmann

Tidligere direktør for Kriminalforsorgen og bestyrelsesmedlem i Cafe Exit, Den Danske Helsinki-komite, Nextstep foreningen, Borgervennen af 1788 og Kofoeds Skoles Repræsentantskab mm.

 

Bestyrelsesmedlem: Martin Mourier

Bestyrelsesmedlem i Semler-gruppen, partner i Scanlead, iværksætter og forfatter. Uddannet cand.merc. og familieterapeut.

 

Bestyrelsesmedlem: Dorthe Lysgaard

Tidligere projektchef i Trygfonden og direktør i Børns Vilkår. Næstformand i bestyrelsen for Foreningen Joannahuset, bestyrelsesmedlem i den Sociale Kapitalfond. Konsulent i Lysteil.

 

Bestyrelsesmedlem: Steen Østrup

Familierådgiver hos SAVN og ved Kriminalforsorgens fædregrupper. Tidligere fagansvarlig for støtte/kontaktgruppe i Billund Kommune.

KONTAKTOPLYSNINGER


SAVNs telefonrådgivere:

28 80 60 00


Mail: kontakt@savn.dk

Postadresse:

Østergårds Mølle 6

6100 Haderslev


CVR: 29086141DONATIONHvis du personligt eller din fond ønsker at lave en donation, kan I gøre det hertil:


Reg.num: 9570

Konto.num: 0012632576