Om SAVN

OM SAVN

SAVN har 15 års erfaring i at støtte og yde rådgivning til børn af og pårørende til indsatte, og har stor forståelse for den sårbarhed de er i og deres behov.

OM

 

Organisation er udsprunget af et personligt erfarede behov for rådgivning til pårørende til indsatte. På daværende tidspunkt fandtes der ikke tilsvarende organisationer, og lig i dag manglede der fokus på gruppen i det kommunale og statslige regi.

 

Organisationen startede som et forum på nettet, hvor voksne pårørende kunne dele erfaringer, give råd og støtte hinanden.

 

I dag rummer organisationen flere medarbejdere, tilbyder telefonrådgivning og forskellige typer af weekendophold for pårørende.

 

Herudover samarbejder SAVN med bl.a. Kriminalforsorgen og Børnerådet om at forbedre forholdene for pårørende i Danmark og indgår ligeledes i et nordisk samarbejde med tilsvarende organisationer.

 

 

AMBITION

 

Vores ambition er, at være et fristed for pårørende, hvor de kan få langvarig, fleksibel hjælp og rådgivning, som er tilpasset den enkeltes behov og situation.

 

Herudover ønsker vi fortsat, at arbejde med pårørendes interessevaretagelse for at mindske de gener som frihedsberøvelsen giver dem.

 

 

 

KONTAKTOPLYSNINGER


SAVNs telefonrådgivere:

28 80 60 00


Mail: kontakt@savn.dk

Postadresse:

Østergårds Mølle 6

6100 Haderslev


CVR: 29086141DONATIONHvis du personligt eller din fond ønsker at lave en donation, kan I gøre det hertil:


Reg.num: 9570

Konto.num: 0012632576