Tak for at gøre det muligt: Unge pårørende mødes i Joannahuset 

I SAVN vil vi gerne sende en kæmpe tak til Joannahuset, der er et børne- og ungekrisecenter i København, for at gøre det muligt for os at skabe fællesskaber for unge pårørende til indsatte. 

Vi er taknemmelige for, at Joannahuset har givet os lov at bruge deres inspirerende og indbydende lokaler på Kong Georgs Vej på Frederiksberg, hvor en gruppe af unge, der alle lever med en fængsling tæt inde på livet, mødes tre gange i løbet af sommeren.  

Det er vigtigt, at unge pårørende tilbydes et fortroligt rum, hvor man kan spejle sig i hinanden og snakke om de bekymringer og ting, der kan være svære, når en i familien sidder i fængsel. Et rum, hvor den stigmatisering og skam, der desværre tit er forbundet med at være pårørende til en indsat, ikke er til stede.  

Vi synes, at sommerens ungegrupper i Joannahuset er et vigtigt og meningsfuldt tilbud, og vores håb er, at vi fremadrettet kan tilbyde flere af den slags aktiviteter til børn og unge, der udover vores ungeweekender kan få endnu en mulighed for at mødes med andre i samme livssituation. 

Der skal også lyde en stor tak til Sol og Strand, der udlejer sommerhuse og ferieboliger i Danmark, da det er en donation fra dem, der gør det muligt for os at afholde vores sommeraktiviteter i Joannahuset.  

Har du eller dit barn lyst til at høre mere om vores ungeweekender eller andre aktiviteter, så skriv en mail til familierådgiver Rikke Betak (rikke.betak@savn.dk). 

Forrige
Forrige

Unge pårørende mødes til samtaler og pizzahygge: Vil du også være med?

Næste
Næste

Tilbageblik på Folkemødet