Unge pårørende mødes til samtaler og pizzahygge: Vil du også være med?

Flere unge pårørende, der har det til fælles, at de lever med en fængsling tæt inde på livet, har i løbet af sommeren haft mulighed for at mødes med andre, som også kender til at have et familiemedlem i fængsel. Det er Joannahuset, der gavmildt har ladet os bruge deres lokaler på Frederiksberg i København, hvor de unge næste gang mødes tirsdag den 13. august i tidsrummet 17.00-19.30.

Kender du et stort barn eller en ung pårørende, der har lyst til at komme med? Så kontakt Stina Lund Worm, der er psykolog og ansvarlig for SAVN’s sommerarrangementer i Joannahuset. Her mødes en gruppe af unge for at tale om, hvordan det er at have en far, mor, bror eller søster i fængsel, og vi slutter af med at spise pizza sammen.

Svigt, savn, vrede, kærlighed og håb er en del af de blandende følelser, som deltagerne får mulighed for at sætte ord på i selskab med andre i samme situation. Har du mere lyst til at være med på en lytter om, hvordan andre, der alle er på omkring din egen alder, har det med at være pårørende til en indsat, så er du naturligvis også velkommen til det.

Lyder det som noget for dig - eller kender du en ung pårørende, der har interesse i at deltage - så kontakt Stina Lund Worm på tlf. 61 30 84 95 eller stinalundworm@gmail.com.

Forrige
Forrige

Jobopslag: Projektleder/socialrådgiver søges til SAVN

Næste
Næste

Tak for at gøre det muligt: Unge pårørende mødes i Joannahuset